ارائه کننده موز خشک شده مرغوب
ارائه کننده موز خشک شده مرغوب
اما مانند هر میوه ای موز نیز انواع متفاوتی دارد؛ موز ایرانی، فیلیپینی و اکوادور از جمله موزهایی است که می توان در بازار ایران مشاهده نمود.
برای تولید موزه خشک شده، هر کدام از این موارد می تواند مورد استفاده قرار گیرد؛ اما قطعاً به جهت تفاوت در کیفیت میوه های تازه ی آن ها، ارقام خشک شده نیز انواع متفاوتی خواهند داشت.
این مسئله باعث می شود که قیمت تمام شده ی تولید این محصول برای انواع مختلف یکسان نبوده و بنابراین ارائه کننده این محصول بایستی بر اساس نوع مصرف و نیاز مشتری، به عرضه و فروش انواع مرغوب و یا با کیفیت های پایین تر مبادرت نماید.
اولین مرکز فروش عمده میوه خشک
در سال های اخیر همان طور که شاهد توسعه ی تولید انواع دستگاه های خشک کن بوده ایم، تعداد تولیدی های میوه خشک و سبزی خشک به روش صنعتی نیز رشد زیادی داشته است.
جلوگیری از فساد پذیری میوه ها که هر ساله حجم قابل توجهی از میوه های تازه را شامل می شود و حاشیه ی سودی بالای این صنعت را می توان از دلایل این توسعه بیان کرد.
اما این که کدام کارگاه یا کارخانه را می توان به عنوان اولین مرکز تولید و مرکز فروش میوه خشک بیان کرد، امری است که نیاز به تحقیق بیشتری دارد.
خوشبختانه نقاط مختلف ایران به لحاظ آب و هوایی برای پرورش انواع میوه ها و البته سبزیجات با کیفیت ها و گونه های مختلف است که همین مسئله باعث شده، مراکز تولیدی در نقاط مختلفی شروع به کار کنند.
در هر صورت هر کدام از موارد فوق، زمینه ساز رشد بازار فروش میوه خشک در شهرهای مختلف ایران می باشند که این مسئله موجب افزایش فروش و به دنبال آن افزایش تولید خواهد بود.
بزرگترین کارخانه تولید کننده میوه خشک
تولید میوه خشک در ایران را می توان به سه صورت کلی تقسیم بندی نمود.
- تولید خانگی
- تولید کارگاهی
- تولید کارخانه ای
البته این تقسیم بندی در خصوص انواع محصولات نیز صادق است و هر کس به تناسب بودجه و ظرفیت و بازار هدفی که دارد، اقدام به تولید میوه خشک در هر کدام از سطوح بیان شده می نماید.
البته تولید خانگی اگر چه ممکن است برای بسته بندی میوه خشک در منزل و حتی عرضه ی آن به بازار مورد استفاده قرار گیرد؛ اما دو شیوه ی کارگاهی و کارخانه ای به لحاظ توزیع و پخش میوه خشک در نقاط مختلف ایران بیشتر مورد توجه است.
قاعدتاً سطح تولید کارگاه های و کارخانه های مختلف نیز یکسان نمی باشد.
موارد زیر را می توان در بحث تفاوت های تولیدی های مختلف بر شمرد:
- وسعت تولیدی
- تعداد دستگاه های خشک کن
- نوع دستگاه های خشک کن
- صنعتی یا نیمه صنعتی بودن کارگاه
- تعداد نیروی کار
- حجم تولیدی در ماه
- کیفیت محصول
- تولید بسته بندی، فله یا هر دو
اما بزرگترین تولید کننده میوه خشک در ایران کدام است؟ سوالی که ممکن است از ذهن بعضی از مشتریان گذشته باشد.
خوشبختانه به لحاظ حجم تولیدی و کیفیت، کارخانه های معتبری در شمال، شمال شرق، مرکز، شمال غرب و به طور کلی نقاط مختلف ایران پراکنده اند؛ اما در خصوص این که کدام یک بزرگ ترین تولید کننده هستند، به صورت قطعی نمی توان نظر داد.
و برای پاسخ به این سوال بایستی به گزینه هایی همچون موارد بیان شده در بالا توجه داشته و بر اساس آن به یک نتیجه گیری مناسب رسید.